Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Γερμενής εξέθεσε το "συνταγματικό τόξο" για ακόμα μία υποκριτική εξεταστική επιτροπή. Η πρόσφατη επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών απέδειξε ότι υπάρχει αλισβερίσι ανάμεσα σε μεγαλοεργολάβους, κόμματα και τραπεζίτες, αλλά το πολιτικό σύστημα για ακόμη μια φορά συγκάλυψε τα σκάνδαλα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η τελευταία επιτροπή για τα σκάνδαλα του Γιάννου Παπαντωνίου διεξάγεται εν κρυπτώ, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη και δημοσιοποίηση πρακτικών!

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να έρθουν όλα στο φως, ώστε ο Ελληνικός Λαός να έχει πλήρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα και τις υπόγειες δοσοληψίες στον χώρο της Υγείας. Να μην γίνει ακόμα μία εξεταστική σε σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα αιματηρά μέτρα του 4ου Μνημονίου!
Παρόλο που οι Έλληνες διαθέτουν το Συνταγματικό δικαίωμα στην Δημόσια Υγεία, η κατάρρευση του συστήματος τους οδηγεί σε ιδιωτικά νοσοκομεία για να σωθούν.
Ο Συναγωνιστής Γερμενής δεν παρέλειψε να καταγγείλει τους "δημοκράτες" υπουργούς του Σύριζα, οι οποίοι δεν απαντούν στις εκατοντάδες ερωτήσεις που έχουν καταθέσει οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Άραγε θα κάνουν το ίδιο και με τον υπόδικο Σαμαρά;
Τέλος, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε τα σκάνδαλα της φαρμακοβιομηχανίας Novartis, αλλά και προσωπικά τον πρώην υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη για τις υπερκοστολογήσεις των φαρμάκων.