Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015

Την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, μίλησαν οι Συναγωνιστές και βουλευτές Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, οι οποίοι είναι πλέον ελεύθεροι κοντά μας, μετά από 18 μήνες.
Ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος στην ομιλία του τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή αντί να αποδυναμωθεί και να λυγίσει από τις διώξεις και τις φυλακίσεις των Βουλευτών και στελεχών της, έχει δυναμώσει και είναι παρόντες στον αγώνα. Δυστυχώς κάποιοι έχουν βαλθεί να ξεπουλήσουν κάθε γωνιά της πατρίδας μας, αλλά όσο υπάρχει έστω και ένας Χρυσαυγίτης θα αντισταθεί στα σχέδια τους. Οι τοκογλύφοι δίνουν πολλά χρήματα για να εξασφαλίσουν συνεργάτες στην εξαθλίωση και στην υποδούλωση του Έλληνα. Η βουλή ψήφισε να εφαρμοστεί το 3ο (αριστερό) μνημόνιο και μόνο η Χρυσή Αυγή αντέδρασε και υπερασπίστηκε το δίκαιο του Ελληνικού λαού. Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική δύναμη που μένει σταθερή στις ιδέες της και παλεύει για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τα μνημόνια και την οικονομική υποδούλωση.


Στην συνέχεια μίλησε ο Συναγωνιστής Γερμενής και ευχαρίστησε όσους Συναγωνιστές συμπαραστάθηκαν στους φυλακισμένους Βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής. Η τοπική Αρτέμιδος έχει ιδιαίτερη σημασία για τους 2 Συναγωνιστές καθότι ήταν η 3η τοπική του Κινήματος. Οι διώξεις ήταν αποτέλεσμα σκοτεινών κύκλων. Οι ίδιοι σκοτεινοί κύκλοι υπέγραψαν το 3ο μνημόνιο που είναι η ταφόπλακα της Ελλάδας. Η Ελλάδα δεν μπορεί κάθε λίγο να ζητά δανεικά για να πληρώνει τις δόσεις και σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν χιλιάδες λουκέτα και χιλιάδες αυτοκτονίες. Επενδύσεις μηδέν, ανάπτυξη καμία και πλήττονται οι αγρότες, οι εργάτες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είναι στις επάλξεις να αντιμετωπίσει τις καταιγίδες που φέρνουν τα μνημόνια και ουσιαστικά είναι η μοναδική αντιπολίτευση, μιάς και όλα τα κόμματα αποτελούνται από ανθρωπάκια που υπογράφουν ότι θέλουν οι ξένοι και αδιαφορούν για τον Ελληνικό λαό. Η Χρυσή Αυγή σέβεται τον εαυτό της και μάχεται για να απελευθερωθεί η πατρίδα μας και χρειάζεται σκληρή δουλειά, επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή και στήριξη της εγχώριας οικονομίας.