Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015
Την Παρασκευή, 24 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον Συναγωνιστή και Βουλευτή Β' Αθηνών, Γεώργιο Γερμενή, με θέμα τις τρέχουσες κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις.
Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στον Συναγωνιστή και Βουλευτή Β' Πειραιώς, Ιωάννη Λαγό, μιλώντας για την νέα παράνομη προφυλάκιση του, και για την συγκλονιστική ομιλία που πραγματοποίησε στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, λίγες ημέρες πριν. Στην συνέχεια, κάνοντας λόγο για την δομή του Εθνικιστικού Κινήματος, ο Συναγωνιστής είπε πως ένα από τα συστατικά της επιτυχίας της Χρυσής Αυγής, είναι πως δεν πλαισιώνεται από ανθρώπους οι οποίοι επιδιώκουν να εκπληρώσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, μα από ανθρώπους που το μόνο που θέλουν είναι Αγώνας για την απελευθέρωση της πατρίδας.Περνώντας στο κυρίως θέμα του, ο Συναγωνιστής μίλησε για ορισμένα από τα βιώματα του από τα κελιά της Τιμής. Οι παράνομες φυλακίσεις του Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας από την παραδικαστική κλίκα - συμμορία του Αντώνη Σαμαρά υπήρξε όντως μία αρκετά σκληρή δοκιμασία για όλους εμάς, μα και πάλι σταθήκαμε όρθιοι. Η Χρυσή Αυγή, είναι το μόνο πολιτικό κόμμα της Ελλάδος που ελέγχτηκε εξονυχιστικά από κάθε αρχή, μα δυστυχώς για τους λασπολόγους και τους διώκτες μας, δεν βρέθηκε ούτε μία παρατυπία. Για αυτό ακριβώς μας τρέμουν άλλωστε. Δεν προδώσαμε ποτέ τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν, και είμαστε 100% βέβαιοι πως σύντομα θα δικαιωθούμε. Δεν φοβόμαστε τα κελιά της Τιμής, και συνεχίζουμε να μαχόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις ενάντιας στα σκοτεινά σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων.


Έπειτα, ο ομιλητής έκανε εκτεταμένη ανάλυση των πιο πρόσφατων προδοτικών ενεργειών της κυβέρνησης του "πρώτη φορά αριστερά". Αποδεδειγμένα πλέον, ο Ελληνικός Λαός είναι και πάλι προδομένος, καθώς η κυβέρνηση σε καμία περίπτωση δεν έσκισε κανένα μνημόνιο, μα αντιθέτως, έφερε στην χώρα μας ένα τρίτο μνημόνιο, το οποίο θα είναι αναμφίβολα το πιο σκληρό απ' όλα. Η Xρυσή Αυγή από την άλλη, είναι ο μόνος πολιτικός φορέας του τόπου οπού επίσημα πλέον, αποτελεί την μοναδική αντιμνημονιακή δύναμη, και επομένως είναι η μόνη αντιπολίτευση. O Συναγωνιστής επισήμανε πως πλην της Χρυσής Αυγής, δεν σεβάστηκε κανείς την επιθυμία του Ελληνικού Λαού όσο αφορά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.


Τέλος, ο Συναγωνιστής τόνισε πως επιδιώκουμε να οικοδομήσουμε ένα μέλλον, στο οποίο θα υπάρχει μία Μεγάλη Ελλάδα, σε μία Ελεύθερη Ευρώπη. Ο δρόμος για την πολυπόθητη Εθνική Ανεξαρτησία είναι μακρής και δύσκολος, μα είναι αναπόσπαστο στοιχείο του χαρακτήρα των Ελλήνων, σε κάθε κρίσιμη στιγμή να ενώνονται σαν μία γροθιά. Για αυτό είναι πλέον βέβαιο, πως σύντομα ολόκληρη η Ελλάδα θα γίνει ένα με την Χρυσή Αυγή. Ακολούθησε εκτενής πολιτικός και ιδεολογικός διάλογος μεταξύ των παρευρισκόμενων και στην συνέχεια, ως είθισται, άπαντες σε στάση προσοχής απαγγείλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.