Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

Γιώργος Γερμενής: ΣΑΜΑΡΑΣ DELENDA EST!

Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015
Άρθρο του παράνομα προφυλακισμένου βουλευτή Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή στην εφημερίδα «Στόχος»
Στις 10 Ιανουαρίου κλείνω ένα χρόνο φυλακισμένος στον Κορυδαλλό, και ίσως για πρώτη φορά στη ζωή μου νοιώθω πιο ελεύθερος από ποτέ! Να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Καλή χρονιά λοιπόν σε όλους τους Ελληνόψυχους της εφημερίδας ΣΤΟΧΟΣ, στην συντακτική ομάδα και ιδιαίτερα στον διευθυντή αυτής, Σ. Χατζηπαρασκευά που από την πρώτη στιγμή των διώξεων εναντίον του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τάχθηκε με την εφημερίδα στο πλευρό της. Στο πλευρό του Αρχηγού και όλων των άδικα διωκόμενων βουλευτών και λοιπών λαμπρών συναγωνιστών  που απλά και μόνο επειδή βροντοφωνάζουν την λέξη «Εθνικισμός», το λεγόμενο δεξιό Σαμαριστάν τους κυνήγησε με τον χειρότερο τρόπο. Και το λέω αυτό συνέλληνες, γιατί σε κάποιους έχει μείνει κουσούρι από την εποχή της Τουρκοκρατίας να παραμένουν ακόμη Ραγιάδες, και όταν περνά κάποιος δύσκολα, όπως τώρα η Χρυσή Αυγή, να τον εγκαταλείπουν και να τον ξεχνούν.


Αντιθέτως, οι Εθνικόφρονες Πατριώτες, γνήσια τέκνα των μεγάλων προγόνων μας, έδειξαν γενναιότητα και θέληση να συνεχίσουν τον αγώνα που χάραξε ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή  Αυγή, αδιαφορώντας επιδεικτικά για τους κινδύνους που εξαπέλυε το παρελθοντικό καθεστώς Σαμαριστάν - Μπενιζελ Τούρκογλου!

Το 2015 βρίσκει την χώρα σε εκλογές, σε μια εκλογική αναμέτρηση όπου οι Εθνικιστές θα δώσουν το βροντερό τους ΠΑΡΩΝ. Άνιση όμως αναμέτρηση, μιας και 7 βουλευτές μας είναι προφυλακισμένοι, κάποιοι άλλοι σε κατ' οίκον περιορισμό και άλλοι απαγορεύεται να μιλήσουν σε εκδηλώσεις του κόμματος μας. Κατά τα άλλα, είμαστε μια δημοκρατική χώρα ελευθέρων απόψεων και ιδεολογιών, αρκεί να μην είσαι Χρυσαυγίτης!

Όπως όλα δείχνουν, ο Σύριζα θα είναι πρώτο κόμμα και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντιπολίτευση, έχοντας καπαρωμένη την τρίτη θέση. Κάτι βέβαια που επισημαίνουν και τα στοιχήματα που παίζονται στην Αγγλία αλλά και στην Ελλάδα, που δίνουν στην Χρυσή Αυγή απόδοση 1,8 για την τρίτη θέση και στο Ποτάμι/Πασοκ 3,2 (δεν είχε ακόμη ανακοινωθεί το νέο κόμμα του Τζέφρυ, άρα τώρα ακόμη χειρότερα τα πράγματα για αυτούς).

Όπως και να έχει το πράγμα, η Χρυσή Αυγή δείχνει να έχει παγιωθεί στην συνείδηση του Έλληνα Πολίτη και πλέον έχει καταγεγραμμένα ποσοστά 7-9 μονάδων. Οι παράνομες διώξεις και φυλακίσεις συσπείρωσαν το κίνημα και είχαν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που υποστήριζε ο Σαμαράς στο βίντεο Μπαλτάκου, ότι θα πέφταμε στο 2%. Στις ευρωεκλογές εκτιναχτήκαμε στο 10%, είμαστε σαν το ατσάλι που όσο το χτυπάς τόσο αυτό γίνεται σκληρότερο. Αυτό έχει περάσει και στο DNA των ψηφοφόρων μας που μας ακολουθούν και μαζί με τα καθημερινά προβλήματα που βιώνουν, βλέπουν και την αδικία των παράνομων διώξεων ενάντια στο κόμμα που εν τέλει υποστήριξε και ψήφισε. Θέλω να πω πως ο ψηφοφόρος μας ταυτίστηκε με τους φυλακισμένους σαν να διώκεται ο ίδιος, και αυτός ο δεσμός δεν πρόκειται να κοπεί εύκολα. Αυτό, οι ινστρούχτορες και οι επαγγελματίες των καθοδηγούμενων δημοσκοπήσεων αλλά και οι περισπούδαστοι Σύμβουλοι που καθοδηγούν τον Τρελαντώνη, δεν θα το καταλάβουν ποτέ.

Γιατί εμείς έχουμε σαν τρόπο ζωής να αγωνιζόμαστε για κάτι εντελώς καινούργιο που πηγάζει όμως βαθιά μέσα από ολόκληρη την ιστορία του Ελληνισμού! Για κάτι που πηγάζει από το Θειο Τραγούδι της Ιλιάδος, περνά μέσα από την χιλιόχρονη Αυτοκρατορία των Κωνσταντίνων, από τους Επαναστάτες του 1821, μέχρι το καθεστώς της 4ης  Αυγούστου και την γραμμή Μεταξά, όπου ένα μικρό κράτος μπόρεσε να σταματήσει την Ιταλική -αήττητη μέχρι τότε- πολεμική μηχανή. Αλλά για αυτή την Ελληνική ψυχή όλοι αυτοί οι χαρτογιακάδες δεν θα διδαχτούν ποτέ τίποτα, σε κανένα από τα διάσημα αγγλοσαξονικά κολέγια που έχουν φοιτήσει.

Κόντρα λοιπόν σε όλους και σε όλα, αγωνιζόμαστε ενάντια στο πολιτικό σύστημα που το μόνο που έχει να επιδείξει από την μεταπολίτευση και μετά είναι η χρεωκοπία και το ξεπούλημα της Πατρίδος μας στους ξένους τοκογλύφους. Αγωνιζόμαστε και δίνουμε σκληρή προεκλογική μάχη παρέα με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Φανταστείτε λοιπόν το αποτέλεσμα, το βράδυ των εκλογών, να δείξει την αριστερά κυβέρνηση και την Χρυσή Αυγή ακόμη πιο ισχυρή, κατέχοντας την θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.Βουλευτής Β' Αθηνών
Γερμενής Γεώργιος
Φυλακές Κορυδαλλού
3-1-2015