Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015


Γεώργιος Γερμενής στο “Ελλήνων Δίκτυο”: Μετά την συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ ανατέλλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού

Κ.Γερμενή, πως αισθάνεστε που δίνετε προεκλογικό αγώνα μέσα στη φυλακή και όχι έξω στους συμπολίτες που σας στήριξαν και ψήφισαν στις διπλές εκλογές του 2012;

Πιστέψτε με, πραγματικά νιώθω πιο ελεύθερος από ποτέ να αγωνιστώ με περισσότερο πείσμα ακριβώς για αυτά τα πιστεύω μου που οι τιποτένιοι με έβαλαν στη φυλακή, που δεν είναι άλλα από την αγάπη μου για την Ελλάδα.

Κατηγορείστε για ένταξη και οργάνωση σε εγκληματική οργάνωση. Εσείς πως βλέπετε αυτό το κατηγορητήριο; Το αποδέχεστε; Που στηρίζετε την αθώωση σας;

Φυσικά και δεν την αποδέχομαι αυτήν την κατηγορία, πως θα μπορούσε άλλωστε!!! Ένα σαθρό κατηγορητήριο είναι, φτιαγμένο στο πόδι. Στηρίζω την αθώωσή μου ακριβώς στο ότι στο κατηγορητήριο δεν κατηγορούμαι για καμία αξιόποινη πράξη πέραν του ότι είμαι μέλος και βουλευτής του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή. 


Θέλω την προσωπική σας άποψη για τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ντογιάκο.

Ο Σαμαράς δίκαια πλέον μπορεί να καμαρώνει ότι ήταν ο χειρότερος αρχηγός του Ελληνικού Κράτους από την αρχαιότητα ως σήμερα! Δεν ξέρω αν θα τον θυμάται η Ιστορία για να τον καταγράψει. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκάκια να του πω, πως απ' ότι φαίνεται και αυτό το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός.

Γιατί κάποιος να ψηφίσει Χρυσή Αυγή σε αυτές τις εκλογές; Και αφού το πράξει έπειτα γιατί προσωπικά εσάς;

Κανείς υποψήφιος Χρυσαυγίτης βουλευτής δεν ζητάει προσωπική ψήφο. Η ψήφος ανήκει στη Χρυσή Αυγή. Έπειτα από δυόμιση χρόνια η Χρυσή Αυγή που είναι στη βουλή, δεν νομίζω να υπάρχει κανείς Έλληνας που να θέλει συστάσεις για ποιόν λόγο θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή. Οι πράξεις της αν μη τι άλλο δείχνουν ένα κόμμα που δείχνει να γνωρίζει από ΛΟΓΙΚΗ!

Βλέπετε να ανεβαίνετε στην κοινή γνώμη; Ο πολίτης πως αντιδράει μετά από όλη αυτή την ιστορία με τις διώξεις; Τι σας μεταφέρουν τα στελέχη του κόμματος;

Κοιτάτε να δείτε: η ιστορία έχει δείξει πως ο Ελληνικός Λαός έχει ταυτιστεί πολλές φορές με τον αδικημένο. Ο λαός μας έχει φιλότιμο και θεωρώ πως είμαστε το εξυπνότερο έθνος στον πλανήτη. Αυτό ακριβώς είναι που φοβούνται και οι επικυρίαρχοι. Μην ξυπνήσει ο Έλληνας από τα δεσμά του. Από εκεί και πέρα θεωρώ την Χρυσή Αυγή πως έχει καταφέρει να μπει στο DNA μιας μεγάλης εκλογικής μερίδας που νιώθει και η ίδια αδικημένη για τους δικούς της λόγους και που πιστεύει πως η Χρυσή Αυγή θα την βοηθήσει να βγει από το τέλμα που έχει πέσει. Αυτός ο δεσμός αφού δεν κατάφερε να κοπεί με τις δυο άνανδρες δολοφονίες των μελών μας στο Ηράκλειο και με τις παράνομες φυλακίσεις των βουλευτών μας ,πλέον είναι ένα παγιωμένο ποσοστό που τολμώ να πω πως ξεπερνά θα είμαστε τρίτο κόμμα στις εκλογές.

Πως βλέπετε τη δεξιά πολυκατοικία όπως έχει διαμορφωθεί; Έπεται καινούριο κόμμα από τον κ.Μπαλτάκο με τον οποίο είχατε διαλόγους..Χωράει τόσα πολλά κόμματα ο δεξιός χώρος;

Δεν μας απασχολεί ο Δεξιός Χώρος και τι όροφο θα έχουμε στην πολυκατοικία. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή είναι πέρα από την Δεξιά και την Αριστερά που είναι δύο χώροι στείροι και στο κάτω-κάτω ευθύνονται για την σημερινή κατάντια της Χώρας. Παραφράζοντας τον Κωστή Παλαμά, θα πω πως η Χρυσή Αυγή είναι ο Γκρεμιστής σε οτιδήποτε σαθρό έχει αυτή η Χώρα, αλλά είναι και ο Χτίστης της Νέας Ελλάδος που έρχεται. Είμαστε οι διαλεχτοί της άρνησης και οι ακριβογιοί της πίστης!
Τι προβλήματα αντιμετωπίζει η περιφέρεια που εκλέγεστε; Με τι θα ασχοληθείτε εσείς περισσότερο σε μια πιθανή εκλογή;
Εκλέγομαι στην Β' Αθηνών και είμαι γέννημα θρέμμα αυτής της περιφέρειας και συνεχίζω να μένω ως σήμερα. Η περιφέρειά μου αντιμετωπίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ολόκληρη η Χώρα. Το πρόγραμμά μας έχει λύσεις ρεαλιστικές για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία με πρώτο και κύριο μέλημά μας οι κλέφτες φυλακή, οι Έλληνες στην εξουσία, τα κλεμμένα στον Ελληνικό Λαό! Από εκεί και πέρα σας παραπέμπω να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και να διαβάσετε το Πολιτικό μας Πρόγραμμα. Συγκρίνετέ το με άλλα προγράμματα από άλλα κόμματα και πιστέψτε με θα αντιληφθείτε την διαφορά του Λαϊκού Συνδέσμου από τα υπόλοιπα κόμματα.

Πολλοί θεωρούν ότι οι Χρυσαυγίτες είναι ένα νεοναζιστικό μόρφωμα παρέα με μπράβους της νύχτας που δεν έχουν καμία γνώση για τα θέματα της Ελλάδος και της πολιτικής. Θα ήθελα μια ειλικρινή απάντηση προς όλα αυτά.

Μπορούν να μας αποκαλούν ναζιστές, φασίστες, μπράβους της νύχτας ή όπως αλλιώς θέλουν, αλλά δεν θα ακούσεις κανέναν να μας αποκαλεί κλέφτη ή απατεώνα. Δεν έχουμε κλέψει ούτε ένα ευρώ από τον Ελληνικό Λαό. Αρχής γενομένης από την υπόθεσή μας, έγινε έλεγχος του ΣΔΟΕ στο Κόμμα και σε όλα τα κατά τόπους γραφεία, ελέγχθηκαν στελέχη μας και όλοι οι βουλευτές μας και όλοι ήμασταν πεντακάθαροι! Κάτι βέβαια που δεν συμβαίνει σε κανένα κόμμα, έτσι; Παρά τις παχυλές χρηματοδοτήσεις που παίρνουν, όλα τα κόμματα είναι υπερχρεωμένα πλην της Χρυσής Αυγής. Έχουμε κάνει σε δυόμιση χρόνια τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις και όλα μας τα έξοδα έχουν καλυφθεί από τις δικές μας τσέπες, ούτε ένα ευρώ από κρατική χρηματοδότηση, που άλλωστε όπως γνωρίζετε μας την έχουν κόψει. Με αυτόν τον τρόπο, αποδείξαμε πως δεν χρειάζεται κανένα κόμμα να συντηρείται από κρατικές επιχορηγήσεις. Αφού το έκανε η Χρυσή Αυγή να μπορέσουν να το κάνουν και οι υπόλοιποι και έτσι να σταματήσουν τα κόμματα να βάζουν χέρι στο δημόσιο ταμείο. Κατά τον ίδιο τρόπο και με την ίδια λογική σκεπτόμαστε να κυβερνήσουμε και τη χώρα.

Δύο λόγια για την νέα πολιτική κατάσταση που έρχεται στην Ελλάδα και τη διαφαινόμενη νίκη της Αριστεράς.

Δεν την φοβόμαστε, κατά όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα αργήσει να δούμε και μια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με Νέα Δημοκρατία. Θα γίνουν όλα γης μαδιάμ και ως άλλοι γέροντες της δημοκρατίας θα καλέσουν την Χρυσή Αυγή να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Και τότε θα ανατείλει μια Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Θέλω να μου πείτε για τον εαυτό σας, όλο το βιογραφικό σας και δύο λόγια για εσάς προς τους ψηφοφόρους της περιφέρειας που εκλέγεστε.

Νομίζω πως ο κόσμος γνωρίζει ποιός είναι ο Γερμενής και τι έχει πράξει για την Πατρίδα. Παρ' όλα αυτά να σας συστηθώ ξανά. Είμαι γεννημένος το 1978. Το επάγγελμά μου είναι αρτοποιός, το οποίο εξασκώ εδώ και δέκα χρόνια. Παράλληλα, έχω εργασθεί και ως μουσικός, κατά κύριο λόγο σε δουλειές του εξωτερικού. Ήμουν για δώδεκα χρόνια αθλητής της πυγμαχίας, τα τέσσερα εξ' αυτών στην αγωνιστική ομάδα της ΑΕΚ. Είμαι παντρεμένος και έχω μια κόρη που πρόσφατα έκανε και τα γενέθλιά της εδώ μέσα, στις φυλακές Κορυδαλλού.
Κε Γερμενή σας ευχαριστούμε πολύ για την  άκρως διαφωτιστική  συνέντευξη που μας παραχωρήσατε και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία σε σας όπως και στην Χρυσή Αυγή στις επερχόμενες εκλογές την Κυριακή 25/1/14.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ