Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015


Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών Γιώργος Γερμενής, ο οποίος εδώ και έναν χρόνο είναι προφυλακισμένος με εντολή Σαμαρά, με τηλεφωνική του παρέμβαση μέσα από τα κελιά της Τιμής έστειλε το δικό του αγωνιστικό μήνυμα στην Τοπική Οργάνωση Βορείων Προαστίων.

Ακολουθεί το αγωνιστικό μήνυμα του Συναγωνιστή Γιώργου Γερμενή

Καταρχήν θέλω να ευχηθώ και να ευχηθούμε όλοι εδώ οι βουλευτές που βρισκόμαστε πίσω από τα κάγκελα της Τιμής χρόνια πολλά, καλή χρονιά στις οικογένειές σας με υγεία, με Αγώνα. Δεν λυγίζουμε, στεκόμαστε όρθιοι σ’ ένα σύστημα διαφθοράς, σήψης και παρακμής. Πρέπει να γκρεμίσουμε αυτή τη σάπια πολιτική του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Οι παράνομες φυλακίσεις, οι παράνομες διώξεις του Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής δεν θα λυγίζουνε. Θέλω να σας μεταφέρω τις θερμές ευχές του Γιάννη του Λαγού, του Χρήστου του Παππά, του Ηλία του Κασιδιάρη, του Νίκου του Κούζηλου, του Παναγιώτη του Ηλιόπουλου, του Αρχηγού μας του Νίκου του Μιχαλολιάκου.
Όσοι παρακολούθησαν την Χρυσή Αυγή στο κοινοβουλευτικό έργο που παρουσίασε από τον Ιούλιο του 2012 έως και την προεδρική διαδικασία, που τελικά ήταν και το αδιέξοδο στο να εκλεγεί Πρόεδρος από την παρούσα Βουλή και εν τέλει να οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές, κάτι που δεν το έχει πει κανείς ήταν η στάση που κράτησε η Χρυσή Αυγή κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Η Χρυσή Αυγή ήταν αυτή που έφερε πιο γρήγορα την κατάρρευση της εγκληματικής κυβέρνησης. Θα διαπιστώσατε, αυτοί που παρακολουθούν το Κίνημα από κοντά ότι έχουμε οικονομήσει μια πολιτική και έχουμε ορθώσει ένα πολιτικό λόγο που είναι άμεσος προς τον λαό και έχει ρεαλιστικές λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος και που αποδεδειγμένα πλέον το υπάρχον πολιτικό κατεστημένο είναι ακατάλληλο να φέρει εις πέρας. Όλοι αυτοί οι πολιτικοί που βλέπουμε διάφορα πάνελ που μιλούν για ρεαλιστική πολιτική, ότι έχουν λύσεις για όλα τα προβλήματα, για το μνημόνιο και μέχρι το τέλος της κουβέντας δεν έχουν πει τίποτα για τα προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη. Κι έτσι καταλήγουν για ακόμη μια φορά σε γενικότερες μπουρδολογίες. Και βέβαια από όλα αυτά τα πάνελ από τα κανάλια της διαφθοράς, από τα ραδιόφωνα λείπει μόνο μια φωνή, η φωνή της Χρυσής Αυγής, των Ελλήνων Εθνικιστών.
Θυμηθείτε το ξεβράκωμα που έκανε ο Αρχηγός μας στον δημοσιογραφάκο Μπογδάνο, ή παλαιότερα στον δημοσιογράφο του που το παίζει και επικεφαλής κόμματος, τον πως τον ξεβράκωσε, όταν μας δόθηκε η ευκαιρία και το βήμα να πούμε τις θέσεις μας και να έρθουμε σε αντιπαράθεση. Ποια αντιπαράθεση δηλαδή, δεν μπορεί να αντιπαραθέσει κανένας από αυτούς τους ψεύτες την Αλήθεια και το Φως. Αυτοί βρίσκονται στο σκοτάδι, κι εμείς είμαστε το Φως. Και το Φως πάντα διώχνει το σκοτάδι. Από την μια πλευρά είναι η Χρυσή Αυγή και από την άλλη είναι το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα που είναι δύο τελείως διαφορετικοί κόσμοι που δεν πρόκειται να συναντηθούν ποτέ. Διαφέρουμε τόσο πολύ, πρώτα απ’ όλα στο έμψυχο ανθρώπινο δυναμικό που απαρτίζουν τα στελέχη μας, οι Χρυσαυγίτες, άνθρωποι του μόχθου, του μεροκάματου, βιοπαλαιστές, αγωνιστές της ίδιας της ζωής. Επαγγελματίες που κρατούν με νύχια και με δόντια την επιχείρησή τους. Και κάποιοι άνθρωποι απλοί, των Σωμάτων Ασφαλείας, της Αστυνομίας, του στρατού που το σαμαριστάν τους έχει ξευτιλίσει κυριολεκτικά. Τον στρατό και την αστυνομία που από αυτούς κρατιέται ο εθνικός κορμός.
Ο άλλος κόσμος είναι των golden boys, του μαζί τα φάγαμε, των καρεκλοκενταύρων που οι περισσότεροι δεν έχουν δει ένα ένσημο στη ζωή τους, αυτοί που μόλις αποφοίτησαν από τα εξωτικά κολέγιά τους αμέσως προσελήφθησαν σε θέσεις κλειδιά, κρατικοδίαιτες θέσεις που το μόνο που έκαναν είναι να απολαμβάνουν τον παχυλό μισθό τους και από την άλλη πέρα βρέχει για το πώς περνά και πως τα βγάζει πέρα ο απλός λαός. Αυτούς τους δύο κόσμους αγαπητοί Συναγωνιστές σε μια περίπτωση η Χρυσή Αυγή μπορεί να τους φέρει κοντά. Όταν απαλλάξουμε την δημόσια ζωή από τους διεφθαρμένους και τους απατεώνες. Όταν οι κλέφτες πάνε στην φυλακή και τα κλεμμένα στον ελληνικό λαό. Δεν μπορούν κάποιοι να μιλούν για ρεαλιστική πολιτική όταν από το λεξιλόγιό τους λείπει οτιδήποτε εθνικό. Αφαίρεσαν από όλα τα υπουργεία το εθνικό. Κατάργησαν το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, τώρα σε μια επικίνδυνη εποχή όπου οι τούρκοι επιβουλεύονται την Θράκη και το Αιγαίο και οι σκοπιανοί καπηλεύονται την ιστορία μας, ενώ καλοβλέπουν μια έξοδο προς τον κόλπο του Θερμαϊκού. Η Χρυσή Αυγή, πρώτα και πάνω απ’ όλα, όπου αναφέρεται και σε ότι κάνει βάζει πρώτα τον Έλληνα σε κάθε έκφανση της δημόσιας ζωής. Δεν κάνουμε βήμα πίσω, όσον αφορά τα εθνικά θέματα και την εθνική ανεξαρτησία. Κάτι που υπογράφοντας από το πρώτο μνημόνιο κιόλας κόμματα και που έντεχνα μας απέκλεισαν, τότε ήταν το ΛΑΟΣ, το δήθεν πατριωτικό ΛΑΟΣ, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που το συνέχισε. Ήταν αυτό που μας απέκλεισε ότι χάσαμε την εθνική μας ανεξαρτησία εμείς δεν κάναμε κανένα παζάρι πάνω σε αυτό, ενιαίος αμυντικός χώρος Ελλάδας – Κύπρου γιατί είμαστε ένα Έθνος χωρισμένο σε δύο κράτη.

Όλα τα κράτη που θέλουν να είναι πρωταγωνιστές των εξελίξεων και όχι ουραγοί αυτών, όπως αναφέρει ο Παναγιώτης Κονδύλης ο καθηγητής, που λέει οι εθνικοί πόροι πρέπει να αντιμετωπίσουν με γεωπολιτική και στρατηγικά κριτήρια, όχι ως αρνητικοί δείκτες το 1% του εθνικού εισοδήματος που προέρχεται από την άνοδο του τουρισμού δεν είναι το ίδιο με το 1% που δίνει μια σύγχρονη εξωτερική βιομηχανία. Και βέβαια ακόμη και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και η ΝΔ πιστεύουν ότι η οικονομική συνεργασία με τους τούρκους, όσον αφορά το Αιγαίο, όχι μόνο θα καταργήσει τους πολέμους και πάλι ο καθηγητής Κονδύλης έχει την απάντηση. Ο οικονομιστικός φιλελευθερισμός δεν είναι τίποτα άλλο παρά χυδαίος μαρξισμός με ανεστραμμένα πρόσημα. Μην σας ξεγελά η λεγόμενη λαϊκιστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δήθεν νοιάζεται για τα λαϊκά στρώματα. Δεν κάνει καμία κουβέντα για την Πατρίδα, για το Έθνος, για τον στρατό που είναι η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας.
Συναγωνιστές, Συναγωνίστριες, η Χρυσή Αυγή είναι η ανερχόμενη εθνική δύναμη για τον λαό και την Πατρίδα, με εθνικό σχέδιο σωτηρίας. Έχουμε αποδείξει πως δεν κάναμε πίσω στα δύσκολα και πίσω απ’ τα κάγκελα της φυλακής συνεχίσαμε τον Αγώνα δίχως κανένα προσωπικό συμφέρον. Συνεχίσαμε να είμαστε δίπλα στον ελληνικό λαό με διανομές τροφίμων, οργανώναμε δεκάδες αιμοδοσίες και δώσαμε χαριστικά από το αίμα μας στον συνέλληνά μας όταν το είχε ανάγκη. Είμαστε δίπλα στον υγιή συνδικαλιστή, αυτοκινητιστή, αγρότη, έμπορο, μικροπωλητή, επιχειρηματία, δίπλα στους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους ζητώντας μέσα από την Βουλή φορολογικές ελαφρύνσεις και προνόμια για τα πολύτεκνα ζευγάρια.

Είμαστε αυτοί που δεν παίζουμε με τις λέξεις, γιατί πάνω από όλα δεν θέλουμε να προδώσουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς. Πρέπει Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, και είναι αναγκαίο κατακτήσει η Χρυσή Αυγή την τρίτη θέση και να πάει ο Αρχηγός μας, ο Νίκος ο Μιχαλολιάκος.
Να μάθει όλη η γη πως στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη πολιτικοί κρατούμενοι , να μάθει όλη η γη πως υπάρχουν ακόμη κάποιοι που δεν προσκυνούν την νέα τάξη πραγμάτων των διεθνών τοκογλύφων. Γι’ αυτό συνέλληνες σταθείτε στο πλευρό μας, ψηφίστε, πιστέψτε Χρυσή Αυγή. Τελειώνοντας θέλω να μεταφέρω ένα μήνυμα προς την τοπική των Βορείων προαστίων και αν είδατε, ελπίζω πως είδατε και από την σημερινή εφημερίδα ότι πρώτο μέλημά μας είναι ψήφος στους κατηγορούμενους, στους Εθνικιστές Βουλευτές. Αυτή είναι η γραμμή μας. Και δεν το λέω για ένα λόγο, για βουλευτιλίκια και καρέκλες. Δεν είμαστε καρεκλοκένταυροι. Αλλά αποτελεί ζήτημα ηθικής τάξεως η γραμμή του Κινήματος. Επειδή ξέρω ότι αυτή τη στιγμή μας ακούνε στις καρέκλες που κάθονται και κάποιοι υποψήφιοι βουλευτές, πρώτο και κύριο μέλημά μας είναι η 25η Ιανουαρίου, το βράδυ των εκλογών να εκλεγούν βουλευτές αυτοί που βρίσκονται μέσα στα κελιά της Τιμής. Να δείτε τα μούτρα του Σαμαρά, του Βενιζέλου, της αριστεράς όταν βγουν βουλευτές μέσα από την φυλακή. Να δείξουμε ότι ο λαός υποστηρίζει αυτούς τους ανθρώπους που το σαμαριστάν έβαλε στην φυλακή. Αυτό θέλω και αυτό είναι το μήνυμα που σας μεταφέρω μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Αυτό είναι το μήνυμα της Χρυσής Αυγής. Κλείνοντας, θέλω να σας πω ότι μην φοβάστε να κυκλοφορείτε στους δρόμους. Βγείτε, φωνάχτε, μπείτε σε καφενεία, αφήστε μια εφημερίδα κι ένα φέιγ βολάν. Μιλήστε με τον κόσμο να μάθει και ο τελευταίος τι εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή. Ότι είναι η μοναδική δύναμη που αυτά που λέει, αυτά τα πιστεύει. Γιατί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Είμαστε το μοναδικό κόμμα που δεν έχει κλέψει ένα ευρώ. Κλείνοντας, βροντοφωνάζω δυνατά και θέλω να το ακούσω από όλους σας:

Ζήτω ο Αρχηγός, Ζήτω η Χρυσή Αυγή, Ζήτω η Νίκη!