Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

(Δειμοκρατία, εκ του Δείμου, υιού του Θεού του πολέμου Άρη. Σημαίνει τρόμος….)


Σε μία (ακόμα) σεμνή τελετή ταφής της Δημοκρατίας στον τόπο μας προχώρησε η «αδέκαστη» Δικαιοσύνη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 11-12/01/2014, αφού αποφάσισε την προφυλάκιση των τριών απολογηθέντων Συναγωνιστών και Βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Γεώργιου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Ευσταθίου Μπούκουρα. Οι κατηγορίες γνωστές και ως προς την σαθρότητά τους και ως προς την έωλη υπόστασή τους, μια που αποτελούν μνημείο αστήρικτης δικονομικής διαστρέβλωσης της έννοιας «εγκληματική οργάνωση»!


Οι Συναγωνιστές – Βουλευτές απολογήθηκαν για το μέγιστο έγκλημα το οποίο διαπράττεται κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση από τον Αρχηγό και Οδηγό του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος, τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τα υπόλοιπα μέλη της Χρυσής Αυγής τις τελευταίες 3 και πλέον δεκαετίες, ήτοι η δημόσια ομολογία της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, με ηθικούς αυτουργούς την ΠΙΣΤΗ, το ΔΙΚΑΙΟ, την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, την ΗΘΙΚΗ! Περιμένουμε εναγωνίως την ανακοίνωση της Εισαγγελίας για την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης των συνεργών, δηλαδή του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΑΡΡΟΥΣ, της ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ, του ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ και της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ! Επικίνδυνων δηλαδή εννοιών για την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Δικτατορίας που λυσσωδώς προσπαθούν να επιβάλλουν οι υπερατλαντικοί εργοδότες των πολιτικών ανδρείκελων που αποτελούν την συγκυβέρνηση των επικίνδυνων στην χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας.»

Η προαναγγελθείσα προφυλάκιση των Συναγωνιστών μας ουδεμία εντύπωση μας προξένησε, μια που απλώς απετέλεσε την δεύτερη πράξη της πολιτικής τραγωδίας που εξυφάνθηκε σε υπόγειες στοές διαβουλεύσεων και είχε προ-δημοσιοποιηθεί δια στόματος του Κέρβερου της Δειμοκρατίας, του αξιότιμου μέλους της Κ.Ο. της Νέας Δεινοκρατίας και πρώην υπουργού, κ. Μάκη Βορίδη (θυμάστε, αυτός ο φέρελπις νέος που έβγαζε βόλτα στην Αθήνα το…. τσεκούρι του, ως κατοικίδιο…) ο οποίος πληροφορούσε περιχαρής το φιλοθεάμον κοινό του Κολοσσαίου, ότι η λύση που προκρίθηκε για να απαλλαγεί η Ελλάς από τους ενοχλητικούς «εγκληματίες» Χρυσαυγίτες, ήταν η μαζική ρίψη τους στα λιοντάρια, έ, συγγνώμη, στη φυλακή! Τι να κάνει λοιπόν η «τυφλή» Δικαιοσύνη; Όπως επιβάλλεται από το κοσμητικό επίθετο που την χαρακτηρίζει, «έκλεισε τα μάτια» στην Πολιτική Εντιμότητα, στην Ιδεολογική αντιπαράθεση, στην Κοινωνική Αλληλεγγύη, στο Κοινοβουλευτικό Ήθος, σε όλα αυτά δηλαδή που (πρέπει να) αποτελούν χαρακτηριστικά ενός πολιτικού φορέα που χαίρει της εκτίμησης του Ελληνικού λαού ο οποίος τιμά με την ψήφο του όλες αυτές τις Αρετές που ο φορέας δια των αντιπροσώπων του πρεσβεύει!

«Τυφλή» (και μάλλον ΚΑΙ κουφή…) η Δικαιοσύνη λοιπόν, προφυλάκισε τους 3 Συναγωνιστές, γονείς όντες και οι 3 θαυμάσιων Ελληνοπαίδων, άνθρωποι του μόχθου για πολλά έτη, άμεμπτοι ηθικά, κοινωνικά, οικονομικά, αποδεκτοί κατά γενική ομολογία από το σύνολο των τοπικών κοινωνιών στις οποίες μεγάλωσαν, δημιούργησαν, βοήθησαν, στάθηκαν αλληλέγγυοι, στήριξαν, όντες αρνητές της μίζας, της διαπλοκής, της διαφθοράς, της διαστροφής, της διασπάθισης, της κατάχρησης, διαθέτοντες και το κριτήριο της «έξωθεν καλής μαρτυρίας», αλλά ΜΗ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΕΣ το τεκμήριο της Αθωότητας, ΜΗ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΕΣ ελαστική και αποκλίνουσα συνείδηση, ΜΗ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΕΣ ένστικτα αρνησιπάτριδων κολλεγιόπαιδων κατόχων «φιλελεύθερων τίτλων» σε ευαγή σιωνιστικά χαμαιτυπεία «ελευθέρων σπουδών…», ΜΗ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΕΣ κρυφούς καταθετικούς λογαριασμούς σε ελβετικά, γερμανικά, ασιατικά χρηματοπιστωτικά «πλυντήρια μαύρου χρήματος», ΜΗ ΔΙΑΓΟΝΤΕΣ πολυτελή βίο σε σαλέ των χιονισμένων Άλπεων με κεντημένες πολύτιμες πέτρες στις… παντόφλες τους!!

Δεν φτάνουν μόνο οι (κατάπτυστες) πράξεις νομοθετικού περιεχομένου για να ποδηγετηθεί και να υποδουλωθεί ένας λαός στις ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων! Δεν φτάνουν μόνο οι ορδές των ενοικιαζόμενων αντεθνικών κονδυλοφόρων που αναμασούν ως εκλεπτυσμένα μηρυκαστικά την τροφή που τους σερβίρουν οι εξαρτημένοι μεγαλοκαναλάρχες εργοδότες τους κάθε βράδυ στα δελτία των 20:00 και βυσσοδομούν επάνω στο Σώμα και το Πνεύμα του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος! Δεν φτάνουν μόνο οι κατασκευασμένες κατηγορίες για οπλοστάσια, σφαγές αμνοεριφίων, φανταστικές καταδρομικές επιχειρήσεις και συγκρότηση πολεμικών σχηματισμών! Δεν φτάνουν μόνο οι θλιβεροί «άνθρωποι του (οινο)πνεύματος» που εμφανίζονται και συνεντευξιάζονται στις ρυπαρές ηδονοφυλλάδες για να χύσουν την χολή τους εναντίον της Χρυσής Αυγής εξαργυρώνοντας έτσι την προσωρινή «δραπέτευσή τους» από την αφάνεια που περιέπεσαν μη έχοντας έργο να επιδείξουν! Δεν φτάνει μόνο η πλήρης, συμπεφωνημένη, σχεδιασμένη φίμωση που υπέστη ο Εθνικιστικός Αφυπνιστικός Λόγος από όλα τα (δανεισμένα μέχρι το λαιμό) Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης! Δεν έφτασε ακόμα και η στυγνή δολοφονία των δύο (και παρ’ ολίγον τριών…) Μαχητών της Αρετής, των δύο Αδερφών μας, του Μάνου Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη! ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!
Αυτό που απαιτούν είναι ο πλήρης θάνατος των Ελλήνων Εθνικιστών! Ιδεολογικός, Πνευματικός, Κοινωνικός, Οικογενειακός, Οικονομικός και τελικώς Βιολογικός! Αυτό που απαιτούν είναι η πλήρης αποκαθήλωση του μοναδικού Εθνικού Οχυρού που στέκεται ΟΡΘΟ, ΑΚΑΜΠΤΟ, ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ, ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ, μα πάνω απ’ όλα ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!

Και αυτό ακριβώς είναι που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πετύχουν! Γιατί ακούστε δειλοί, μεμψίμοιροι, ριψάσπιδες ασπάλακες και βάλτε το καλά στα κενοτάφια που διαθέτετε ως κρανία : «ΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΣ ΘΝΗΣΚΕΙΝ ΑΡΕΤΗΣ ΜΕΡΟΣ ΕΣΤΙ ΜΕΓΙΣΤΟ, ΗΜΙΝ ΕΚ ΠΑΝΤΩΝ ΤΑΥΤΑ ΑΠΕΝΕΙΜΕ ΤΥΧΗ. ΕΛΛΑΔΙ ΓΑΡ ΣΠΕΥΔΟΝΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΗΝ ΠΕΡΙΘΕΙΝΑΙ ΚΕΙΜΕΘ’ΑΓΗΡΑΝΤΩ ΧΡΩΜΕΝΟΙ Ε Υ Λ Ο Γ Ι Η…» Σιμωνίδης ο Κείος.|


Περσέας